Over Ons

Welkom bij demacq.nl!

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op duurzame energie en eco-vriendelijk interieur. Onze locatie is gevestigd in Groningen, waar we vanuit passie en betrokkenheid werken aan een groenere en duurzamere wereld.

Ons doel is om bij te dragen aan een gezonde planeet en daarom bieden wij oplossingen voor het verminderen van CO2-uitstoot, het terugdringen van milieuschade en het bevorderen van een duurzame levensstijl. Wij geloven dat iedereen hieraan kan bijdragen en willen een inspiratiebron zijn voor anderen om dit ook te doen.

Wij bieden een breed scala aan duurzame producten en diensten op het gebied van energie en interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen, windenergie, warmtepompen en LED-verlichting. Maar ook voor duurzame meubels, accessoires en decoratie kunt u bij ons terecht. Zo maken wij duurzaam wonen toegankelijk voor iedereen.

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige medewerkers die u graag adviseren en ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes. Onze klanttevredenheid is van groot belang en wij streven naar een goede relatie met onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Groningen. Wij helpen u graag verder!